Хотелско сместување

Туризмот во Велес и околината, а посебно крај езерото Младост, е доста развиен, па околу него има изградено хотели. Хотелите генерално се од модерен тип а нивниот изглед, декор, гостопримство и угостителство се на многу високо и завидно ниво. Позначајни хотели што се наоѓаат на брегот на езерото Младост се: „Прокредит”, „Романтик” и „Брод Панини”. Ви препорачуваме, доколку сакате да обезбедите сместување во еден од хотелите, да резервирате и планирате однапред, особено во летните месеци јуни, јули и август. Начинот на плаќање може да се изврши како со готовина, така и со платежни картички.

 

Хотел Романтик


Лоциран на северо-источниот брег на Велешкото Езеро и на само 9км од центарот на Велес, хотел Романтик ќе ве воодушеви со пријатен амбиент, одлична услуга и со надалеку познатите велешки специјалитети...

тел: ++389 43 212 999; 212 828;

www.hotelromantik.com.mk

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Хотел Брод Панини


Бродот Панини претставува модерен угостителски објект, направен 2009г. со вкусен ресторан, пријатни соби за спиење и модерен бар за престој поинаков од другите места на кои сте биле... 

тел: ++389 43 211 444

www.brodpanini.com

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

 

Мотел Монтенегро Ревиера


Се наоѓа на исклучувањето од автопатот Скопје- Велес. Монтенегро Ривиера е високо стилски мотел кој располага со 11 соби. Располага и со конференциска сала со капацитет од 40 места.

 

тел: ++ 389 43 212 223

www.motelmontenegrorivijera.com.mk

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите