Општина Велес
Адреса:
Панко Брашнар 1
Велес
1400
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: 043 232 406
http://www.veles.gov.mk